tilkkutyön keskiosa.

Käyttelin Miehen minulle leikkaamia mini-leikkuualustoja ja sain tasoitetuksi kaikki siniset, jäännöspaloista kokoamani tilkkublokit. Asettelin ne sommitteluseinällelattialle niin, että toisessa reunassa on tummimmat ja toisessa vaaleimmat blokit:


Kyselin pari postausta sitten, mitä mieltä te olette punaisten tilkkublokkien yhdistämisestä näihin sinisiin ja vielä violetteihin neliöihin. Olitte tosi kiinnostavasti eri linjoilla!

Toisaalta kommenteissa luki, että ”hyvältä näyttää,” toisaalta sain hyvin perusteltuja kommentteja punaisten sopimattomuudesta tähän työhön. Punaisissa tuntui häiritsevän niiden lämmin värisävy.

Kiitos kommentoijille! Kiva, että kommenteissa oli hajontaa, sillä se teki vastauksista poikkeuksellisen mielenkiintoiset.


Jätän teidät nyt jännityksen valtaan – mahdatteko saada illalla untakaan?! En nimittäin kerro vieläkään, mitä olen päättänyt punaisten tilkkublokkieni suhteen.

Siinä jännittäessänne voitte vaikka katsoa Angela Waltersin, tuon konetikkaajamestarin videon. Hän kertoo englanninkielisellä videollaan kolme asiaa, joita hänen mielestään tilkkuilijan EI PITÄISI tehdä. Suosittelen!


Angela Walters on YouTube: Three Things Machine Quilters Should Stop Doing. (Jos video ei toimi suoraan postauksessani, käytä tätä linkkiä: https://youtu.be/jGyYSJhk0QA )

Kommentit

Unknown sanoi…
Niinpä, ei pitäisi vertailla töitään muitten tekemiin eikä mitätöidä omaa työnjälkeä. Nautitaan itse matkasta :D
Hannele sanoi…
Tästä minä tykkään ihan hirveästi, todella onnistunut sommittelu! Ja videostakin tykkään, olen sen muuta kautta bongannut jo aikaisemmin ja katsonut pariinkin kertaan. Niin samaa mieltä olen hänen kanssaan, ja ilmeisesti tuota vaivaa ei ole ainoastaan meillä suomalaisilla, niin kuin olen tähän asti ajatellut.
Amalia sanoi…
Kivannäköistä, rytmikästä tilkkupintaa :)
Kati sanoi…
So far so good :)
Linkki on mainio, kiitos!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Minusta punaiset ja violetit blokit sopivat hyvin sinisten ympärille. Virkistävät mukavasti rauhallisen sinistä pintaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.