valmiimpi palapeli.

Ahersin tilkkupalapeliini nirkkopaloja kesähuvilalla viettämäni kahden viikon aikana ja sain kaikki helpoimmat palat valmiiksi.


Tilkkupalapeliini tulee mustat kehykset – palapelin palat ovat siis mustalla alustalla! Saattaa olla, että kuvan alareunassa näkyvä punainen rivi on sentään jo palapelin reunaa, mutta muuten palapeli tulee olemaan ihan keskeneräinen.


Asettelin kolmen suorakaiderivin kaistaleet parhaani mukaan järjestykseen. Olenko todella ajatellut, että noin keskeltä puuttuisi vielä pala?


Kangastuksia on joskus kommentoinut, että asettelen palat mieluiten sävyjä liu’uttamalla ja niin taitaa olla! Minusta se on helpointa. Mutta miksi yksi kirjavahko pala on keskellä punaista aluetta?

Seuraavaksi minun täytyy ommella vierekkäisiin kaistaleisiin sopivat nirkkopalat reunaan, sopivasti joko toiselle tai toiselle puolelle. Kannattaahan ne ommella ennen kuin kiinnitän palat toisiinsa, niin säästyn yhden reunan applikointiompelemiselta!

Mahtaako minulla olla riittävästi mustaa tilkkukangasta jäljellä? Käyttelin sitä melko suruttomasti Kuusten kuiske –peiton geometrisiin tilkkublokkeihin.

Kommentit

Unknown sanoi…
Tämä on mielenkiintoinen pinta, mikä työ taiteilla palat oikeille kohdilleen. Toisaalta eiväthän palapeleissäkään kaikki palat ole symmetrisiä. Silti aikamoinen kiinnitystyö
Poutapilvi sanoi…
Hieno työ, kaunista pintaa ja uskomaton vaivannäkö! Itse en jaksaisi moiseen ryhtyä.
Tilkkureppu sanoi…
Upea tulee ja kivat nuo puuttuvat palat!
Lea P sanoi…
Ihanan räiskyvä palapeli ja ihan sinun näköisesi.
Irma sanoi…
Minulle tuli ensimmäiseksi mieleen sana: jännä, katsotaan minkä sanan lopputuolos tuo mieleen:)
Tilkku & Tilkku sanoi…
Olet koonnut osaset kauniiksi palapeliksi.Värit liukuvat hienosti toisiinsa.
*VEKKI* sanoi…
Aivan ihanat värit ja tuo malli on niin nätti niin nätti.
Saija sanoi…
Hienot värit. Kauniita töitä sinulla!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.