tilkkutyössä upea tikkaus.

Töölön Tilkkupajan Soile toteutti taas upean tikkauskuvion tilkkutyöhöni. Moderni tilkkupinta näytti lituskaisena kivalta, mutta tikkaus kruunaa sen:


En ole ehtinyt vielä kantata työtäni – niin ja nimilappukin siihen täytyy kiinnittää ennen kanttaamista – joten näytän tässä vaiheessa vain osittaisia kuvia. Muotokuva siitä on aivan pakko ottaa, tästä tulee oikein hauskan näköinen tilkkupeitto! Ja onneksi tuleekin, sillä annan sen lahjaksi.


Jotta peite olisi soveliaamman suorakaiteen muotoinen, käytin 5cm leveitä pystykaitaleita ja vain 4cm leveitä vaakakaitaleita. Ihmeellisen saman levyisiltä kaitaleet silti näyttävät valmiissa pinnassa.

Tästä voi ihailla hauskaa ameebamaista tai leväkuviomaista tikkausta:


Töölön Tilkkupajan tikkauspalvelussa on vaikka minkälaisia tikkausmalleja. Olen valinnut jokaiseen siellä tikkauttamaani tilkkutyöhön (tämä oli nyt viides tikkauttamani työ) erilaisen kuvion. Varmaan jatkan samalla periaatteella!

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
No jopas tikkaus ilmestyi nopeasti. Hauskannäköisesti tikattu.
Tilkkureppu sanoi…
Peitosta tuli, niinkuin arvelinkin todella kaunis, niin oikealta puolelta ja nurjaltakin! Kaunis tikkaus! Harmi, että asun niin kaukana voisin käyttää myös Töölön tikkauspalvelua!
Soile Kivinen sanoi…
Kiitos, tikkaus oli kyllä onnisunut, vaikka itse sanonkin.

Mulle voi lähettää myös postissa tai matkahuollon kautta tikattavaksi. Toimii hyvin.
Anonyymi sanoi…
Kaunis, oikein kateeks käy sinun rohkeaa värien käyttöä! Aivan upeita töitä teet ja millä vauhdilla.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.