sinistä ja punaista.

Jäännöspaloista työstämäni tilkkulaukku on ompeluvaiheessa. Aloitin ahnaasti laukkupinnan kokoamisesta, jotta pääsisin mahdollisimman pian näkemään laukun kolmiulotteisena.

Valoa oli eniten ikkunan ääressä, joten laukku seisoi silityslaudalla:


Voi sentään, mitkä kontrastit! No taustalla oli sekamelskaa, joka ei onneksi erotu.

Laukku väsyi seisoskeluun ja meni pitkälleen:


Ompelin samalla kyllä vuorinkin laukkuun. Nyt laukku odottaa muita tarvittavia kappaleita, joiden osalta en ole edes päättänyt, mitä kankaita käyttäisin. Mitä kangasta sankoihin? Mitä vetoketjulipareeseen?

Siistit kohdalleen? 


Väsähdin pursuilevaan jäännöspalatilkkulaatikkooni. Se tuntui olevan täynnä kankaita, mutta yhtään sinistä palaa ei tuntunut löytyvän! Rupesin noukkimaan kankaita laatikosta ja pinoamaan niitä järkevästi.

Muutama pino on tietyn värisille, mutta minulla on pino myös ei-puuvillaisille kankaille (siirrän ne pois tästä laatikosta tilannetta hämmentämästä), epämääräisen riemunkirjaville kankaille sekä valmiille tilkuille/kuviokokonaisuuksille:


Pienen pieni pino on myös tosi pikkuruisille tilkuille. Minun varmaan kannattaisi vapauttaa itseni pienimmistä paloista, mutta siellä on toisaalta niiiin ihanien kankaiden viimeisiä rippeitä mukana. Tuntuu vaikealta!

Tarkkaavaisimmat lukijat huomannevat, että sinisiä tilkkuja on paljon. Alkuperäinen ongelmani vaikuttaa siis ratkenneen.

Projektit venyvät 


Etsiskelin tiettyä tilkkukuviomallia ja selailin aiempia postauksiani. Hohhoijaa! Tämäkin on vielä kesken – jäi vaiheeseen viime vuoden (2011) kesäkuussa.

Jos löydän nuo kappaleet jostain, voisin tehdä niihin lisää mittaa ja viimeistellä pussukaksi tai laukuksi tai kassiksi!

Kommentit

Tiinatei sanoi…
Kassisi nimeksi sopisi Elämänilo, siinä kun sekä hempeyttä että värien iloista räiskettä

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.